Minggu, 13 Oktober 2019

2Local

2Local – staat voor Global Sustainability and Prosperity


Project samenvatting

Bij deze gelegenheid zal ik 2local bespreken dat staat voor wereldwijde duurzaamheid en welvaart door middel van lokale en duurzame aankopen die voor iedereen toegankelijk zijn. door intelligente ontwerpen te gebruiken in de vorm van digitale valuta voor consumenten en gelieerde bedrijven op basis van innovatieve blockchain-technologie. Lokaal is het idee van creatieve ondernemers die graag innovatieve oplossingen bedenken en toepassen op non-profitdoelen. Onze visie is om armoede en honger in de wereld te verminderen en het klimaatprobleem op te lossen. Het ontwikkelen van een L2L-token is een voorbereiding op een Stablecoin op basis van het algoritme dat aan het cashback-systeem is gekoppeld. Elke overdracht wordt één vergoeding gegeven, die, samen met de winst in het systeem, wordt teruggegeven aan lokale deelnemers als ze duurzaam zijn en / of lokale producten kopen van gelieerde bedrijven, dat wil zeggen dat het bedrijf kan bewijzen dat ze lokaal en duurzaam zijn geproduceerd.


De kernwaarden die worden ontwikkeld, zijn competitieve persoonlijke belangen die veranderen in een coöperatieve brug van een gebouw, gefaciliteerd door het 2local cashback-systeem. De visie van dit project moet worden geïnspireerd door cultureel relativisme dat verre van een conservatieve gesloten groep is die symbiose voor iedereen ondersteunt. Dit bereiken we slechts een persoon een klein bedrag om te vragen om een ​​deel te nemen. Wat betreft de missie om wederzijdse solidariteit te zoeken door de machtsconcurrentie te veranderen in coöperatieve verbindingen in 2 lokale gemeenschappen, gefaciliteerd door 2 lokale cryptocurrency. Onze strategie wordt door normen gebroken, met behulp van blockchain-technologie om innovatieve updates uit te werken.


Voor de marketingstrategie zullen zoveel mogelijk bedrijven en consumenten overal ter wereld kunnen deelnemen. Een sms-betaling van € 2,50 maakt dit eenvoudig. Heeft deelgenomen aan een duurzaam bedrijf zonder bankkosten. Het cashback-systeem zorgt voor meer klanten en klantenbinding zonder extra kosten. Ze krijgen gratis advertenties, meer potentiële klanten en grotere klanten zijn te vinden via de markt op de internetwebsite. Meer en meer mensen worden zich bewust van het huidige oneerlijke geldsysteem en de wereldwijde armoede en uitputting. Consumenten die op de hoogte zijn of achtergesteld zijn, kunnen geld terugkrijgen wanneer ze lid worden van een aangesloten bedrijf.


Houd er rekening mee dat iedereen die een L2L-token koopt, deze in een digitale portemonnee, één smartphone, in zijn eigen account ontvangt. 2 Lokale Android-applicaties zijn eerder beschikbaar dan ICO, de lokale iOS 2-applicatie is nieuwer beschikbaar. U kunt eenvoudig de QR-code van de gebruiker gebruiken om het L2L-tokenbedrag over te dragen naar één account. ICO begon op 1 september 2019 en ging door tot 2 december 2021, toen 2local werd uitgezonden. Het aantal uitgegeven ICO-tokens was 330 biljoen, waarvan 3% afkomstig was van pre-ICO-bijdragen, 3% incentives, 44% leveringslimieten en 50% stabiele reserves.
ROADMAP


Informatie detail:

Website: https://2local.io/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5179650.msg52294249#msg52294249
Facebook: https://www.facebook.com/2local-2297961593816000
Twitter: https://twitter.com/2local1
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/2local
Telegram: https://t.me/Group_2local
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAtpMQjkt1d72X8Tv8D8bsQ
Auteur: vgen
BTC LINK: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2587792

Bagikan

Jangan lewatkan

2Local
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.